Maatregelen ivm corona

Maatregelen in onze B&B mbt corona:

Ook in deze tijd is onze B&B geopend; ondanks alle beperkingen kunt u in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Dus als u er even tussenuit wilt dan bent u van harte welkom! 

De B&B heeft een eigen entree en heeft een privé tuin met terras. Ontbijt zal voor uw kamer neergezet worden. Een lunchpakket meenemen is mogelijk. Koffie en thee faciliteiten zijn op de kamer aanwezig. In de kitchenette is een koelkast en magnetron aanwezig.
Op de kamers ligt een lijst van restaurants in de omgeving waar u kunt reserveren om 's avonds uit eten te gaan.

Verder hanteren we uiteraard in en om de B&B de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen: we hanteren uiteraard de 1,5 meter regel; maken we de kamer met nog meer aandacht schoon dan normaal (inclusief deurklinken, lichtknopjes, afstandsbedieningen, etc.) en wassen we het beddengoed en handdoeken op 60 graden. Verder staat er op de kamer en bij de kitchenette desinfecterende handgel en zijn er alcoholdoekjes aanwezig.

Heeft u nog vragen of wilt u reserveren? Dat kan via het contactformulier of telefonisch op 06-22015816.

Graag tot ziens 'Op Kolderveen'!
Marijke en Kees

Bed & Breakfast Op Kolderveen

De B&B ligt aan het fietsknooppuntennetwerk bij knooppunt 25. Over Kolderveen lopen de ANWB fietsroutes Havelterberg en Kolderveen. Ook de LF9 NAP-route loopt over Kolderveen. Verder zijn er uitgebreide wandelmogelijkheden en leuke dorpsommetjes. 

 

Rustig en landelijk gelegen tussen Giethoorn en Havelte is onze B&B een prima uitvalsbasis voor uw korte vakantie.


B&B Op Kolderveen

Marijke van Ramshorst
Kolderveen 25
7948 NG  Nijeveen 
Drenthe, Nederland

+31 6 220 158 16

 


Neem gerust contact met ons op!